Serban Ionescu…

Treptat toate valorile , culturii, teatrului si filmului romanesc, ne parasesc.
Am deschis televizorul azi dimineata si ce sa vad : Serban Ionescu ne-a parasit. A lasat în urma zeci de ani de cariera teatrala si cinematografica.
Cred ca cu totii, dupa ce am vazut in ce stare era, ne asteptam la asa ceva. Dar totusi speram sa nu se intample. Asteptam sa auzim ca s-a facut bine, asteptam sa-l vedem iar, daca nu inerpretand un nou rol, macar sa stim ca este bine. Dar Dumnezeu a vrut altceva pentru el. A vrut sa-l scuteasca de suferinta prin care trecea si sa-l duca sus , ca de acum inainte sa joace alaturi de ceilalti mari actori care ne-au lasat…

Oare de ce ne dam seama de marea valoare a unei persoane abia cand nu mai este printre noi…?

Vazand ultimul lui interviu, sincer, mi-au dat lacrimile. „Un munte de om ajuns ca o legumița…” Incerca ca nu planga, incerca sa nu ne lase sa vedem durerea prin care trece, dar nu a reusit sa ascunda acest lucru.

Nu inteleg cum unele persoane pot chiar sa nu aiba pic de suflet. Dupa ce stai atatia ani alaturi de o persoana , in momentele grele sa-l parasesti, sa nu-i fii alaturi si sa nu-ti pese de suferinta lui. Da , vorbesc despre sotia lui.
Cu o saptamana in urma un inca un mare actor ne-a parasit … Iurie Darie. El macar in perioada de suferinta a simtit caldura si iubirea unei persoane. Nu cred ca am mai vazut pana acum o iubire asa de mare ca cea care i-o purta , si inca i-o poarta, Anca Pandrea marelui actor.
In fine… nu toti suntem la fel.

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace… Vor ramane incontiuare vii printre noi prin capodoperele care le-au lasat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: